plussers ontdekken Duitsland

Morgen gaan we met 3 CRIO Travel specialisten naar de vakantiebeurs. Vandaag lanceren we Ontdekduitsland.nl . 2019 word ons Duitsland jaar. Ons plusser netwerk bereikt wekelijks honderdduizenden ouderen. Wij willen het populaire duitsland aanbod verzamelen in ons duitsland netwerk met als doel de grootste Duitsland aanbieder te worden bij de 50 plus doelgroep. Wij zijn al jaren aan het investeren in deze doelgroep. Lees hier een rapport van ABN AMRO , op zoek naar een krachtige partners om uw 50plus aanbod goed op de kaart te zetten ? Neem contact met ons op 0316-581910

short stay

Eigenlijk een ontwikkeling die al geruime tijd aan de gang is. Korte reis en vaker op reis. Op de trend korte reizen spelen we in met een nieuw portaal dat we aan het ontwikkelen zijn.

Op kortereis.nl gaan we ontwikkelen.

Het gezellige Italië

In ons vakantie netwerk hebben wij een drietal prachtige websites over Italië.
Op de website Italieblog.nl vindt u veel informatie over cultuur, eten en drinken, grote steden en sport in Italië.

Verder hebben we nog de websites Italiefoto.nl en Italievideo.nl waar u prachtige foto’s en filmpjes kan vinden over de steden, landschappen en voeding in Italië.

 

Genieten in Duitsland

In het landen netwerk hebben we voor Duitsland een blog, foto, video, trends, site gemaakt. Op de blogsites hebben we informatie staan over Duitsland, bijvoorbeeld over Bayern, Hamburg, München en natuurlijk de Duitse Bradwürst. Op de fotosite en videosite komt deze informatie ook weer terug, maar dan met mooie foto’s en leuke filmpjes over Duitsland.