plussers ontdekken Duitsland

Morgen gaan we met 3 CRIO Travel specialisten naar de vakantiebeurs. Vandaag lanceren we Ontdekduitsland.nl . 2019 word ons Duitsland jaar. Ons plusser netwerk bereikt wekelijks honderdduizenden ouderen. Wij willen het populaire duitsland aanbod verzamelen in ons duitsland netwerk met als doel de grootste Duitsland aanbieder te worden bij de 50 plus doelgroep. Wij zijn al jaren aan het investeren in deze doelgroep. Lees hier een rapport van ABN AMRO , op zoek naar een krachtige partners om uw 50plus aanbod goed op de kaart te zetten ? Neem contact met ons op 0316-581910

Destinatie marketing

Voor Indonesie starten we binnenkort een win actie . Promotie voor Indonesie, onze reispartner en vergroting van ons gezamelijke bereik binnen de ouderen doelgroep.

short stay

Eigenlijk een ontwikkeling die al geruime tijd aan de gang is. Korte reis en vaker op reis. Op de trend korte reizen spelen we in met een nieuw portaal dat we aan het ontwikkelen zijn.

Op kortereis.nl gaan we ontwikkelen.

WBS Uitbreiding

WBS geeft ons de mogelijkheid snel concepten te realiseren voor de promotie van verre bestemmingen, populaire regio’s of bijzondere locaties.

Verschillede Reisconcepten / portals met hoge conversiekracht kunnen zo binnen een paar minuten gelanceerd worden.

Flexibiliteit , creativiteit en snelheid , dat is wat WBS ons en daarmee ook onze partners geeft. Met WBS zijn we in staat razendsnel, uiterst creatief te reageren op marktontwikkelingen en kunnen we partner bedienen met creatieve concepten .

Samenwerken ? The sky is the limit ! Neem contact op

 

Conversie

Meer dan 40 boeken later, veel gesprekken en congressen en talloze live tests die soms meer dan 2 jaar duurden hebben geleid tot een sterk inzicht in alles wat erbij komt kijken om een reis goed te laten boeken.

Goede conversie behalen betekend vooral hard werken en weten waar je aan werken moet !

Momenteel voeren we weer enkele testen uit in markten met enorme competitie. Heerlijk om hier ogen te openen en goed te gaan scoren 🙂

All you need is love

Wist je dat CRIO Travel een erg romantische inslag heeft :) met Romantiek.nl en Romantisch.nl zijn we de basis van heel wat romantische weekendjes weg. ( heel wat CRIO babies :) )

Tijd voor een makeover ook voor Romantisch.nl

Seniorenreis.nl

In Beta online Seniorenreis.nl. De 1ste aanvragen beginnen te lopen nog een paar weken finetunen in September en dan is Seniorenreis.nl klaar voor de strijd om de senioren vakantie markt 🙂 Vandaag 2 september 2014 een nieuwe update online gezet. Nu even een paar weken draaien en nog enkele fraaie toevoegingen uitwerken en toevoegen.

Wij promoten Seniorenreis.nl vooral in ons eigen senioren netwerk. Bereik nu ongeveer 125.000 samengesteld uit online bereik en eigen adressen. Sinds 1999 hebben onze reisbedrijven 500 duizend klanten verwerkt. We richten ons in conceptontwikkeling en marketing vooral op families, groepen en ouderen.

Doet u mee ? Neem contact op ! ons bereik groeit sterk de doelgroep heeft onze focus . Samen werkt !