Nieuwe Campagne voor Roan

In februari runnen we een werving en selectie campagne voor Roan binnen ons vijftigplus netwerk.

plussers ontdekken Duitsland

Morgen gaan we met 3 CRIO Travel specialisten naar de vakantiebeurs. Vandaag lanceren we Ontdekduitsland.nl . 2019 word ons Duitsland jaar. Ons plusser netwerk bereikt wekelijks honderdduizenden ouderen. Wij willen het populaire duitsland aanbod verzamelen in ons duitsland netwerk met als doel de grootste Duitsland aanbieder te worden bij de 50 plus doelgroep. Wij zijn al jaren aan het investeren in deze doelgroep. Lees hier een rapport van ABN AMRO , op zoek naar een krachtige partners om uw 50plus aanbod goed op de kaart te zetten ? Neem contact met ons op 0316-581910

Fijne feestdagen

Wij wensen onze Travel partners  fijne feestdagen toe en veel geluk, gezondheid en wijsheid toe in 2019 !

Aan het ondernemen in de reisbranche ?  Neem contact met ons op en ontdek samenwerken en ondernemen ‘CRIO Style’ , beperkt beschikbaar.
Wij helpen graag met een succesvolle online aanpak.

Met vriendelijke groet !

Rob Kraaijenvanger

CRIO Travel – Online Travel Partnership

paradijs

Vakantiebeurs

We zijn met 3 reisspecialisten aanwezig op de vakbeurs waar we verschillende van onze partners gaan ontmoeten.

Destinatie marketing

Voor Indonesie starten we binnenkort een win actie . Promotie voor Indonesie, onze reispartner en vergroting van ons gezamelijke bereik binnen de ouderen doelgroep.

short stay

Eigenlijk een ontwikkeling die al geruime tijd aan de gang is. Korte reis en vaker op reis. Op de trend korte reizen spelen we in met een nieuw portaal dat we aan het ontwikkelen zijn.

Op kortereis.nl gaan we ontwikkelen.

WBS Uitbreiding

WBS geeft ons de mogelijkheid snel concepten te realiseren voor de promotie van verre bestemmingen, populaire regio’s of bijzondere locaties.

Verschillede Reisconcepten / portals met hoge conversiekracht kunnen zo binnen een paar minuten gelanceerd worden.

Flexibiliteit , creativiteit en snelheid , dat is wat WBS ons en daarmee ook onze partners geeft. Met WBS zijn we in staat razendsnel, uiterst creatief te reageren op marktontwikkelingen en kunnen we partner bedienen met creatieve concepten .

Samenwerken ? The sky is the limit ! Neem contact op

 

Win acties

De win actie Wineenvakantienaarzuidafrika.nl is afgelopen, een nieuwe win actie aar Indonesie lanceren we deze maand in ons ouderen netwerk.