Online Travel Partnership

CRIO Travel werkt sinds 1998 samen met talrijke locaties, outdoor bedrijven, recreatieparken en reisorganisaties.  Onze specialisatie is ontwikkeling, promotie en het boeken van arrangementen / reizen via het WEB.  Meer dan 1 miljoen consumenten boekten via ons leisure netwerk, vele tienduizenden bedrijfsevenementen kwamen tot stand via ons mice netwerk.   Via portfolio marketing kunt u heel gecontroleerd in fases kennismaken met 100% online ondernemen in de reisbranche.  Wij hebben deze 100% online focus al 20 jaar. Uiteraard is de retail nog belangrijk maar wij adviseren toch heel snel nu echt online te gaan. De online toekomst van Travel is vandaag , alleen creatieve en ondernemende bedrijven met een bevlogen team het verschil blijven maken. Wij hebben ervoor gekozen te focussen op de 50 plusser en nemen hier al enige jaren positie met een eigen plusser netwerk. Met CRIO Travel investeren wij nu opnieuw in een nieuw online netwerk . Een grote portfolio van webconcepten rondom een destinatie, thema met als focus de 50+ doelgroep.

Waarmee helpen wij u tijdens een partnership ? Wij adviseren en ondersteunen reisbedrijven bij de transitie naar een online reisorganisatie. Het hele bedrijfsproces komt aan de beurt.

Reiscontent

In de nieuwe digitale draait het meer en meer om een inhoudelijk sterk reisconcept dat uiteindelijk u bij de groep winnaars neerzet. Dit is de allesbepalende factor. Het is namelijk eenheidsworst online op dit moment. Bijzondere reizen zijn dus goed in boekingen te converteren. Wij helpen u bij het samenstellen en neerzetten van ijzersterke arrangementen / reizen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie van vrije tijds & reis producten . Dit is 1 van onze specialisaties. Met bestaand bezoek en zonder extra investeringen tientallen tot honderden procenten groei in conversie  bewerkstelligen bij partners. Geen extra bereik inkopen dus maar gewoon meer verdienen door heel goed naar het bestaande proces te kijken en verbeteringen door te voeren. Het hele bedrijfsproces krijgt de  aandacht, niet alleen de website. Ook in 2018 zijn er meerdere partners die meer dan 100% omzetgroei realiseerden binnen onze samenwerking. Vaak scoren wij vele malen hoger dan de bekende OTA’s.

Web marketing

Webmarketing via creatie. Focus op ontwikkeling, creatie en het versterken van uw eigen kracht. Onze web marketing inspanningen richten zich op de minimale inzet van de gangbare kanalen met als focus het opbouwen van eigen marketingkracht en de transitie van uw bedrijf naar een online organisatie. Hoe we dit doen ?  Via conceptontwikkeling, doelgroep- en destinatie marketing. Een creatieve online aanpak m heel normaal online. In de wereld waar jonge marketeers marketing bedrijven met het open en dicht zetten van kanalen scoren wij op eigen kracht voor veel van onze strategische partners dit jaar weer 100% meer dan de grootste reisagenten. Een samenwerking met ons is een partnership, op alle fronten.

Training & Inspiratie sessies

Via inspirerende sessies kunnen wij ervoor zorgen dat er binnen uw bedrijf een x aantal personen zijn met ( nieuwe ) inzichten in Web marketing activiteiten. Wij organiseerden al eerder een Website Conversie Optimalisatie congres voor meer dan 100 van onze partners.  Indien gewenst ontwikkelen en verzorgen wij sessies op maat. Of het nu een training is voor een paar personen of een dag congres.

Strategisch advies & partnership

Om een strategisch advies te kunnen geven moet je kennis en ervaring hebben in ondernemen op het WEB. Wij ondernemen al 20 jaar op het web , het web zit in ons bloed, we zitten altijd op het juiste spoor.   CRIO Travel is bouwer en uitgever van een groot netwerk van online concepten die er op gericht zijn beleving in de vorm van arrangementen & reizen op een creatieve en converterende manier bij de doelgroep te presenteren. Wij stellen in samenwerking met onze partners de producten samen, promoten ze via ons netwerk van boeking sites en verzorgen de reservering via een krachtig sales team die al 20 jaar online boekingen realiseert.  Een 100% online focus dus, al 20 jaar. Online , dat merkt de reisbranche nu ook steeds meer, is de toekomst. Samenwerken met een partner die online ondernemersbloed heeft maakt voor u straks een heel groot verschil. Veel van onze partners van het eerste uur behoren nu tot de grote spelers in Nederland en nog steeds voorzien wij ze van advies.

Consumenten zoeken vertrouwen en creativiteit en menselijkheid. Tegelijkertijd zijn ze erg wispelturig , wij weten dat kwaliteit , creativiteit en passie de sleutel zijn tot succes. Dit is de tijd dat alleen oprechte mensen én oprechte merken die echt iets te bieden hebben sterker worden. Een ontwikkeling die razendsnel gaat en waarbij wij partners op een creatieve manier ondersteunen en adviseren !

Marketing richt zich niet op 1 merk maar ook op marktsegmenten. Bereik koop je niet meer in maar verkrijg je door participatie. Ondernemingen worden uitgever van hun eigen producten en diensten en luisteren naar en onderzoeken de wensen van hun klant. In deze zeer dynamische wereld winnen alleen zeer dynamische en innovatieve bedrijven die op tijd bij schakelen om op het juiste spoor te blijven.

Tijdens een eerste brainstorm open wij uw ogen en geven we u inzichten die laten zien hoe je als reisbedrijf kunt overleven in een online wereld waar het consumenten gedrag continue verandert.