Win acties

De win actie Wineenvakantienaarzuidafrika.nl is afgelopen, een nieuwe win actie aar Indonesie lanceren we deze maand in ons ouderen netwerk.

Over ons

CRIO Travel is een nieuwe startup van CRIO BV.

CRIO BV is een Nederland specialist in de vrije tijd en recreatie branche. Sinds 1999 bewerken we met enige honderden partners 4000 vrije tijds arrangementen voor de leisure en zakelijke markt. De leisure markt via het bedrijf Recreatief.nl BV en de zakelijke markt met het bedrijf Businessbookers BV.

CRIO Travel gaat zich bezighouden met conceptontwikkeling en samenwerking met reisspecialisten die zoch focussen op deelgebieden in de reisbranche. Doel is markten pakken samen met gespecialiseerde reispartners.

De 1ste startup is Paradijs.nl welke sinds 1 april 2014 en werkend onder handelsnaam Paradijs.nl is ingeschreven in bij de kamer van koophandel te Arnhem.

Momenteel investeren we ook in een aantal travel netwerken.

– Zakenreis netwerk.
– Landen netwerk.
– Ouderenreizen netwerk.

Heeft u als reisbedrijf behoefte aan een krachtige en creatieve partner die samen met u de markt bewerkt ? CRIO Travel heeft als ondernemer alle expertise zelf in huis en is in staat een dominante positie op te bouwen binnen uw marktsegment.

Samen ondernemen , dat is een bewezen krachtige werkwijze en voor nu en de komende jaren voor succesvolle ondernemers de enige juiste weg.

Heeft u ruimte om te investeren ? Werkt u graag samen met een collega ondernemer ?

Neem dan contact met ons op en we pakken samen de markt.

Met vriendelijke groet,

Rob & Christel
CRIO Travel
rob@crio.nl
0316-581910

Vakantie Netwerk

In de komende weken zullen we u op Criotravel op de hoogte houden van de vooruitgang in ons Vakantie Netwerk.

Het netwerk bestaat uit ruim 75 landen. Elk land beschikt over een blog site waar allemaal informatie over het land te vinden is. Naast de blog site hebben we ook voor elk land een ” trends ” site, hierop komen allemaal leuke nieuwsberichten over het desbetreffende land.

Ook willen we u graag al het moois laten zien wat de landen te bieden hebben. Speciaal daarom hebben we voor elk land een eigen foto en video site gemaakt.

Twitter, Facebook en Hyves zijn ook per land aanwezig, dus ook via Social Media kunt u op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in uw favorieten land.

Duitslandblog.nl is bijvoorbeeld al een site die helemaal af is!

Zakenreizen

Een nieuwe editie van Zaak & Reizen zakenreis magazine is bijna klaar om naar de drukker te gaan.

Zakenreis magazine

Het Zakenreis netwerk heeft in 2011 tot dusver een groei in bereik gerealiseerd van 378 procent. Doel is in 2012 de groeispurt voor te zetten.

Het netwerk omvat verschillende zakenreis web concepten , zakenreis social media en een eigen magazine.